Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПС заявив про знищення бійців "міліціонерами від Медведчука", готує акцію під АП

Субота, 11 липня 2015, 18:17

З 20:00 11 липня "Правий сектор" оголошує безстрокову акцію протесту, яку має намір організувати під Адміністрацією президента у центрі Києва.

Про це заявив  речник 13 запасного батальйону ДУК ПС Олексій Бик. 

Як заявили у ВПР "Правий сектор", у Мукачевому "бандити "регіонала" Міхайла Ланьо ... спробували фізично знищити бійців "Правого сектору".

"У цій акції взяли активну участь й бандити в міліцейських погонах, що перебувають на утриманні  Віктора Медведчука. Після запеклого бою вбито двох бійців "Правого сектору", поранено - четверо (з них двоє - важко)", - заявили у ПС. 

Згідно з повідомленням, "військово-політичний рух "Правий сектор" піднято по бойовій тривозі", а представники ПС вимагають "арешту депутата Ланьо, що брав безпосередню участь у події, всіх бандитів і силовиків, що відкривали вогонь, та тих, хто віддавав наказ".

Як відомо, раніше закарпатські ЗМІ та очевидці у соцмережах повідомили, що при в’їзді до Мукачевого було заблоковано дорогу до міста; люди, озброєні автоматичною стрілецькою зброєю, відкрили вогонь в районі Червоної гірки.

Також повідомлялося про 9 поранених та кількох загиблих. 

Як повідомив глава МВС Арсен Аваков, у Мукачевому триває спецоперація із блокування, роззброєння і затримання банди, яка здійснила напад на цивільний об’єкт.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування