Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тука: бойовики свідомо обстрілюють майданчики майбутніх логістичних центрів

Четвер, 13 серпня 2015, 11:07

Бойовики прицільно обстрілюють три майданчики, відведені під створення логістичних центрів для закупівлі продуктів жителями окупованих територій.

Про це в інтерв'ю "Урядовому кур'єру" заявив голова луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

"За три доби було здійснено прицільні обстріли саме трьох майданчиків, відведених для таких центрів. Ці три ділянки не обстрілювали більше трьох місяців", – сказав він.

На його думку, бойовики таким чином не хочуть допустити створення логістичних центрів, щоб жителі окупованих територій не могли дізнатися, що у вільній частині України справи не такі погані, як їм розповідають по телевізору.

"Хто трохи розуміється на ситуації в області, легко здогадається, що жителі окупованих регіонів почнуть заходити на українську територію і на власні очі бачитимуть, що ніякої супер-пупер-екстра-катастрофи, про яку весь час розповідає "Лайф ньюз", в Україні немає. Дізнаються, що продукти у нас значно дешевші, якість краща, і люди почнуть змінювати свої погляди і ставлення явно не на користь терористичних російських угруповань, які окупували українську територію", – вважає він.

Тука переконаний, що звичайне спілкування між людьми з обох боків зможе поступово змінити світогляд жителів окупованих територій.

Як відомо, раніше Тука анонсував створення трьох логістичних центрів на межі з окупованими територіями, в яких жителі підконтрольної бойовикам частини Луганщини зможуть закуповувати необхідні продукти та товари за доступними цінами. Такі ж центри планується створити і в Донецькій області.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...