Британське посольство пояснило, за чиї гроші Ситник літав у Лондон

П'ятниця, 14 серпня 2015, 17:17

Посольство Великої Британії заявило, що поїздку делегації Антикорупційного агентства в Лондон оплатила британська сторона.

Про це йдеться в офіційній заяві на сайті посольства.

В британській амбасаді пояснили, що поїздка голови НАБУ Артема Ситника та його колег є частиною "програми допомоги українському уряду та агентствам у боротьбі з корупцією на усіх рівнях, яку здійснює Велика Британія".

"Візит пана Ситника мав на меті продемонструвати ключовим фігурам методологію та процеси, які протягом багатьох років розроблялися та використовуються у Великій Британії", - пояснили в посольстві.

"Британська сторона взяла на себе витрати, пов’язані з візитом пана Ситника та делегації, а пан Ситник відшкодував витрати за поїздку своєї дружини", - йдеться в заяві.

Як відомо, раніше депутат із так званої "групи Коломойського" Віталій Купрій виклав відповідь ГПУ щодо розслідування того, що разом із Ситником в Лондон літала його дружина і радник.

Сам Ситник заявляв, що радниця Ірина Данько була членом делегації, за яку платила Великобританія, а його дружина літала за власні гроші.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування