На Луганщині СБУ виявила незаконну схованку боєприпасів

Неділя, 23 серпня 2015, 04:01

В Новоайдарівському районі Луганщини СБУ провела спецоперацію з розмінування і вивезення незаконного складу боєприпасів.

Про це повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука у facebook.

За його словами,склад було заміновано, складність ситуації полягала в тому, що ніхто точно не знав ні способів мінування, ні кількості пасток.

"Джерело вказало місце, попередило про те, що склад замінований. Як і де? Точно не знає.

Постало питання: потрібно забезпечити розмінування, оформлення, оточення, вилучення і подальше зберігання. Пікантність ситуації полягала в тому, що ніхто точно не знав ні способів мінування, ні кількості пасток. Знали лише приблизний об'єм – "Газель", - написав він.

Кое-что уже можно рассказать. Очень мало, но можно.Над операцией работали ребята из Главной военной прокуратуры (с кото...

Posted by George Tuka on 22 серпня 2015 р.

Він додав, що це лише початок досить великої операції з виїмки незаконної зброї і боєприпасів на території Луганщини.

Раніше СБУ викрила  величезну схованку зі зброєю та боєприпасами у помешканні депутата Новогродівської міської ради на Донеччині.

Зі схрону вилучено 65 реактивних гранатометів, автомат Калашникова, велику кількість набоїв різних калібрів, 37 гранат різних типів із запалами, тротилові шашки загальною вагою понад три кілограми, 4 протипіхотні міни, пластичну вибухову речовину ПВ5А, 28 магазинів до АК 74 та ін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування