Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Алібі підозрюваних у вбивстві Нємцова не підтвердилося - ЗМІ

Четвер, 10 вересня 2015, 07:46

У ході перевірки слідство не знайшло підтвердження алібі обвинувачених у вбивстві Бориса Нємцова.

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на джерело, знайоме з матеріалами справи, передає "Комерсант".

 "Алібі обвинувачених про знаходження в ресторані, вдома, ще десь, не підтверджуються. Вже зібрана значна база доказів, яка свідчить про причетність до злочину кожного із затриманих фігурантів", - заявив співрозмовник.

Він також розповів, що слідство виявило знаряддя вбивства і патрони. За його словами, зараз проводяться експертизи.

Джерело зазначило, що слідству сильно допомогли свідчення свідка вбивства, супутниці Нємцова Анни Дурицької. Офіційного підтвердження інформації немає.

Раніше "Ъ" повідомляв, що СКР має намір до кінця цього року завершити розслідування кримінальної справи про вбивство Бориса Нємцова з тим, щоб Московський окружний військовий суд міг приступити до її розгляду відразу після зимових канікул.

Слідство вважає, що вже зібрало достатньо доказів провини фігурантів справи, серед яких - результати експертиз, відеозаписи і навіть прислані в Слідчий комітет штрафні квитанції за багаторазову неоплачену парковку автомобіля обвинувачених біля будинку Бориса Нємцова на Ординці.

За даними джерел "Ъ", остаточною версією вбивства, швидше за все, буде помста політику за підтримку журналістів Charlie Hebdo.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...