Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вілкул таки зібрався у мери

Четвер, 10 вересня 2015, 16:14

Депутат від Опозиційного блоку Олександр Вілкул балотуватиметься на пост мера Дніпропетровська.

Про це повідомляє прес-служба Опозиційного блоку.

"Ми реалізували багато проектів, більшість з них зупинені цією владою. Ми не тільки відновимо проекти і завершимо розпочате, але й реалізуємо нові. Зроблено чимало, але належить зробити ще більше. Я йду в мери, щоб зберегти Дніпропетровську ім'я, повернути йому колишню міць і славу", - сказав Вілкул.

"Моїми пріоритетами як мера Дніпропетровська будуть відновлення промисловості міста, забезпечення городян робочими місцями, стабілізація тарифів у ЖКГ, ремонт доріг, будинків, розвиток освіти та охорони здоров'я, захист і підтримка жителів міста", - пообіцяв він.

"Іншими словами - завдання побудувати сучасне європейське місто, в якому комфортно жити. У 2010 році, будучи губернатором, я поставив саме таку мету. За всіма цими напрямками в 2010-2013 роках ми досягли великих результатів, взявшись за вирішення гострих питань у житті міста та області", - вважає Вілкул.

"Одним з перших проектів стане реконструкція Привокзальної площі. Це ворота нашого міста. Вона дасть старт комплексним проектом реконструкції центру міста. Дніпропетровськ повинен стати містом з європейськими стандартами ", - сказав Вілкул.

Ще в червні Вілкул відмовлявся йти в мери.

Як відомо, батько Вілкула - Юрій Вілкул - є мером Кривого Рогу - міста в Дніпропетровській області.

Вілкул при Януковичі був деякий час головою Дніпропетровської області. Вілкул вважається людиною Ріната Ахметова.

У свою чергу соратник Ігоря Коломойського Борис Філатов заявляв, що збирається також йти на вибори мера Дніпропетровська.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...