Тимчук повідомляє про публічну страту в Горлівці

Понеділок, 14 вересня 2015, 10:15

Керівник групи "Інформаційний спротив" стверджує, що в Горлівці російські військові провели страту місцевого жителя.

Про це Тимчук написав у своїх щоденних зведеннях на сторінці в Facebook.

"У Горлівці почалися публічні страти. За спробу самовільної стрільби з артилерійської установки російськими військовослужбовцями був розстріляний начальник одного з блок-постів з числа місцевих мешканців", - повідомив він.

Однак у соціальних мережах або місцевих групах немає жодної інформації про це.

Крім того, Тимчук стверджує, що "в Петровському районі м.Донецька за самоуправство російським командуванням винесено і приведено у виконання вирок - розстріляні 2 терориста з числа місцевих жителів".

Також Тимчук повідомляє, що на окупованій частині Луганської області приступили до формування так званого прикордонного загону для несення служби на державному російсько-українському кордоні на території, підконтрольній російсько-каральним військам.

"На даний момент сформовані 2 підрозділи приблизною чисельністю до загальновійськовий роти кожне", - повідомив Тимчук.

Як відомо, раніше прес-центр АТО з посиланням на оперативні дані розвідки повідомляв, що на тимчасово окупованих територіях зростає кількість кримінальних злочинів, здійснених бойовиками.

Зокрема, йшлося про 3 вбивства мирних громадян військовослужбовцями 9-го окремого мотострілецького полку 1-го армійського корпусу так званої "ДНР".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування