Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутат Мосійчук написав з-за ґрат

Вівторок, 22 вересня 2015, 09:28

Депутат Ігор Мосійчук інформує, що утримується у СІЗО Служби безпеки України в одиночній камері і голодує на знак протесту проти свого затримання.

"Утримуюсь в СІЗО СБУ на Аскольдовому провулку в одиночній камері", - написав він у Facebook.

"Тюремне начальство і персонал ті самі, що і в 2011 році, коли мене сюди доставили вперше у так званій справі "Васильківських терористів", - зазначив депутат від Радикальної партії Олега Ляшка.

За словами Мосійчука, поводяться з ним "дуже чемно".

"На знак протесту проти політичних репресій в країні і грубого порушення законодавства при моєму затриманні і арешті, 19 вересня я оголосив безстрокове голодування", - нагадав депутат.

"Щоранку прокидаюся під звуки якоїсь попси, переважно російської. На телевізорі з новинних каналів лише 5-й", - зазначив Мосійчук.

"В цілому тримаюсь. Не дочекаються! Вільного духу не скути в кайдани!", - додав він.

Голос з-за грат.Утримуюсь в СІЗО СБУ на Аскольдовому провулку в одиночній камері. Тюремне начальство і персонал ті самі...

Posted by Ігор Мосійчук on Monday, September 21, 2015

Як відомо, 17 вересня у Верховній Раді показали відео, яке свідчить про хабарництво депутата Ігоря Мосійчука, – і парламент дав згоду на притягнення його до відповідальності й арешт.

Правоохоронці затримали Мосійчука, здійснивши обшук його автомобіля біля ВР.

Мосійчука звинувачують за низкою статей: у хабарництві, хуліганстві, погрозах або насильстві службовій особі, яка виконує громадський обов'язок, втручанні в діяльність судових органів, погрозі або насильстві щодо судді.

18 вересня Печерський райсуд Києва обрав для Мосійчука запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб.

Того ж дня соратники нардепа зареєстрували у Вищому адміністративному суді позов про визнання незаконним рішення Верховної Ради про згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання й арешт Мосійчука.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування