Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступника Туки і главу облУМВС хочуть "допитати" на поліграфі

Субота, 26 вересня 2015, 15:49

Заступнику голови Луганської військово-цивільної адміністрації Юрію Клименку і начальнику ГУ МВС України в області Анатолію Науменку запропонували пройти допит із використанням поліграфа у межах розслідування загибелі мобільної групи боротьбі з контрабандою під Щастям.

Про це у Сєверодонецьку  під час виїзного засідання комітету ВР з питань запобігання і протидії корупції заявив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос, повідомляє Укрінформ.

"Допит на поліграфі має проводитися не в Сєверодонецьку, а в штабі Антитерористичної операції в Краматорську Донецької області", - сказав Матіос.

Наразі готовність пройти випробування на поліграфі висловив лише Науменко.

Як відомо, 2 вересня поблизу Щастя була розстріляна зведена мобільна група з боротьби з контрабандою в зоні АТО. Тоді загинули старший лейтенант податкової міліції, співробітник ГУ ДФС у Херсонській області Дмитро Жарук та співробітник СБУ Андрій Галущенко.

На другий день після трагедії підірвався на фугасі боєць Володимир Киян, позивний "Тайфун", який проводив розслідування обставин загибелі мобільної бригади.

Тука заявив, що за злочином стоять люди з мирної території України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування