Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметов їздив у Донецьк наприкінці вересня - Тимчук

Четвер, 1 жовтня 2015, 13:37

Координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук заявляє, що олігарх Ринат Ахметов відвідав окупований Донецьк наприкінці вересня.

"Під час відвідування наприкінці вересня 2015 року м. Донецьк Р. Ахметов відвідав СОШ №63, у якій він вчився і яка перебуває під його патронатом", - пише він у Facebook.

"Під час спілкування з керівництвом установи Ахметов зазначив, що найближчим часом він планує за власні кошти відновити мікрорайон Жовтневий, де розташована ця школа", - стверджує Тимчук.

Він також зазначає, що на підприємстві Ахметова в Ровеньках (Луганська область) "планується розширення обсягів видобутку вугілля, для чого проводиться додатковий набір працівників".

"Влада "ЛНР" видали циркуляр про перешкоджання виїзду за межі окупованих територій технічних фахівців", - зазначає при цьому Тимчук.

На початку вересня хакери виклали в мережу переписку, з якої випливає, що в жовтні 2014 року Ахметов приїжджав на два дні до Донецька з наближеними до нього людьми й кримінальними "авторитетами". Там олігарх нібито домовився з керівництвом т.зв."ДНР" про призначення людей Ахметова на ключові пости "міністрів ДНР".

У прес-службі Ахметова назвали це провокаційним "вкидом" і запевнили, що Ахметов не був у Донецьку відтоді, як покинув це місто в травні 2014 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...