У Дніпропетровську на дільниці зникла печатка комісії

Неділя, 25 жовтня 2015, 15:43

У Дніпропетровську на дільниці зникла печатка комісії.

Про це повідомляє ГМ "ОПОРА". 

"У другій половині дня зросла кількість порушень у Дніпрпетровську.  На дільниці № 121 459 (вул.Кожедуба, 49) у Самарському районі Дніпропетровська зникла печатка комісії", - повідомили спостерігачі. 

За фактом крадіжки міліція склала акт та описала кабінет, де засідає виборча комісія.

"На процес виборів ситуація не вплинула, голосування на дільниці триває", - зазначили в ОПОРІ.

Обставини справи з’ясовуються.

Разом з тим заступник начальника управління взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи ОДА Дніпропетровської області Тетяна Романовська повідомила, що усі виборчі дільниці на Дніпропетровщині працюють, порушень, які могли б вплинути на виборчий процес, не зафіксовано.

За даними Романовської, у неділю в міліцію надійшло лише 7 звернень з виборчих дільниць, передає Інтерфакс-Україна.

"Порушення були незначні. Наприклад, людина прийшла в стані алкогольного сп'яніння, неадекватно поводилася. Зрозуміло, що потрібна була допомога міліціонера. За кожним фактом проводиться перевірка", - зазначила Романовська.

За даними представника МВС, громадський порядок охороняє майже весь особовий склад міліції. Співробітники міліції перебувають не у приміщеннях для голосування, а поруч. Також правопорядок в області забезпечують рятувальники, курсанти університету внутрішніх справ та представники громадських формувань.

Всього до роботи залучено понад 8 000 співробітників силових структур.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування