Розгляд справи Кернеса відклали до 30 листопада

Понеділок, 16 листопада 2015, 17:37

Київський райсуд Полтави оголосив перерву у справі харківського міського голови Геннадія Кернеса до 30 листопада, 11.00.

Як передає "Інтерфакс-Україна", про це було заявлено в понеділок під час судового засідання, що відбувалося в Київському райсуді Полтави.

Очікується, що на наступному засіданні почнеться допит потерпілого Сергія Ряполова. У понеділок тривав допит потерпілого Олександра Кутякіна.

Кернес прибув за 40 хвилин до засідання, також на знак підтримки прибули нардепи Михайло Добкін та Валерій Писаренко.

Як відомо, 26 березня Генпрокуратура передала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо Кернеса і двох його охоронців.

Невідомі 25 січня 2014 року напали на учасників ходи на підтримку Євромайдану в Харкові.

У той же день депутат Харківської облради Іван Варченко заявив про викрадення двох активістів Євромайдану - Олександра Кутяніна та Сергія Ряполова "після того, як вони знімали номери автомобілів "друзів Кернеса" біля готелю "Національ".

Пізніше відділ зі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Харківській області повідомив, що інформація про викрадення активістів Євромайдану не підтвердилася.

31 березня стало відомо, що підготовче засідання у справі Кернеса в Дзержинському райсуді Харкова перенесене на 7 квітня у зв'язку з неявкою потерпілих.

Пізніше в той же день Вищий спецсуд з розгляду цивільних і кримінальних справ вирішив продовжити розгляд справи про перенесення судового розгляду справи Кернеса з Дзержинського райсуду Харкова на 2 квітня.

Це було зроблено для того, щоб сторона обвинувачення надала більш повний доказ проживання постраждалих у Солом'янському районі Києва, а захист підготував свої заперечення з цього приводу.

2 квітня ВССУ оголосив резолютивну частину ухвали про перенесення розгляду справи Кернеса з Дзержинського райсуду Харкова до Київського райсуду Полтави.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...