Яценюк каже, що не тримається за крісло і з олігархами не дружить

П'ятниця, 11 грудня 2015, 09:57

Прем'єр Арсеній Яценюк запевняє, що він не тримається за крісло, а жодних угод з олігархами у нього немає.

Про це він сказав на годині запитань до уряду в парламенті.

Депутат БПП Мустафа Найєм запита у Яценюка, чи можливи такий варіант, щоб хтось інших, можливо і з "Народного фронту" очолив уряд замість нього.

"Весь парламент є заручником позиції фракції "Народного фронту", яка не проголосує за вашу відставку. Але очевидно, що цей уряд не підтримується ні парламентом, ні суспільством. Можливо є інша конфігурація, коли інша людина з НФ, просто інша людина очолить уряд?", - запита депутат.

На це Яценюк заявив: "Я взяв на себе всю повноту відповідальності за ті кроки, які ніхто не робив 20 років. Я знав, що буде з моїм рейтингом. Я це знав. Ви маєте повні конституційні повноваження поставити питання про відставку уряду. Ставте і голосуйте. Я прийму рішення українського парламенту. Я за це крісло не тримаюсь".

На запитання Найєма, чи мав Яценюк разом з президентом Петром Порошенком та олігархом Ігорем Коломойським домовленість про "непереслідування", прем'єр заявив, що ніяких угод з олігархами не мав.

"Жодних угод з олігархами у мене не було і немає. У мене є одна угода з українським народом, який за нас проголосував і "НФ" виграв вибори в минулому році", - - заявив Яценюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...