Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тука хоче заборонити його підлеглим і суддям їздити на окуповані території

Вівторок, 12 січня 2016, 13:46

Керівник Луганської області Георгій Тука хоче заборонити співробітниками обладміністрації і суддям відвідувати окуповані території.

Про це він написав на своєму Facebook.

"Маю намір видати аналогічне Розпорядження щодо співробітників обласної Адміністрації - в час війни кожен має зробити власний вибір. Треба розуміти, що кожен співробітник ОДА є носієм інформації, яка представляє інтерес для ворога!" – наголосив він

"Дотримуючись етики та Законів, звертаюсь до Голів судів видати свої власні Розпорядження (Накази), якими заборонити суддям відвідування окупованої території. В решті-решт, якщо людині так конче потрібно їздити в ЛНР/ДНР, вона може знайти собі іншу роботу" – зазначив він.

"Не буду оприлюднювати вихідні дані, але картина далека від втішної: частина суддів (не всі) постійно відвідують як окуповану територію, так і Росію. Тільки дитина може не розуміти того, що такі посадовці перебувають поза уваги агентів ФСБ та МГБ! І, питаю, яких рішень щодо сепаратистів ми можемо очікувати від таких "мандрівників"? В кращому випадку, вони беруть собі самовідвід від розгляду таких справ", - зазначив він. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: