Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лещенко: фракція БПП не обговорювала кандидатури нових міністрів

П'ятниця, 22 січня 2016, 13:17

Фракція "Блоку Петра Порошенка" не обговорювала на своєму засіданні можливі кандидатури міністрів для переформатування уряду.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат від БПП Сергій Лещенко, коментуючи відповідну заяву свого колеги по фракції Ігоря Кононенка.

"Я не знаю, на якій фракції пан Кононенко обговорював прізвища Ковальчука, Рябікіна і Тодурова на посади в уряді. Але заявляю як все ще член фракції БПП – ці кандидатури на БПП не обговорювалися. Жодних рішень не виносилося. Зустрічі у вузькому колі на Банковій чи у спортклубі "5 елемент" – це ще не засідання фракції", заявив він.

Крім того, за словами Лещенка, озвучені Кононенком прізвища викликали "дуже негативну реакцію" у міжнародних інвесторів, з якими він розмовляв у Давосі.

"Ми сподівалися, що пропозиції на вакантні місця в уряді будуть краще, ніж ті особи, що є там зараз. А знову іде стара гвардія", – процитував депутат слова свого співрозмовника.

Також він заявив, що багато хто говорить про відсутність потреби у зміні міністрів, оскільки незабаром, ймовірно, будуть перевибори Ради.

Я не знаю, на якій фракції пан Кононенко обговорював прізвища Ковальчука, Рябікіна і Тодурова на посади в уряді. Але зая...

Posted by Сергій Лещенко on Friday, January 22, 2016

Як відомо, у четвер Кононенко заявив "Українській правді", що фракція БПП обговорила кандидатури Віталія Ковальчука на посаду першого віце-прем'єра, Павла Рябікіна – на посаду міністра інфраструктури та Бориса Тодурова – на посаду міністра охорони здоров'я.

При цьому Кононенко зазначив, що "формалізованого рішення фракції щодо цих кандидатів немає".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування