Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У БПП наполягають: Потрібна посада першого віце-прем'єра

Неділя, 31 січня 2016, 21:21

Фракція "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді виступає за призначення першого віце-прем'єр-міністра.

Про це в ефірі телеканалу "Інтер" повідомив голова фракції БПП Юрій Луценко. 

"В уряді, на відміну від усіх українських урядів, не існує першого віце-прем'єра. Ми наполягаємо на тому, щоб була введена посада першого віце-прем'єра", - зазначив Луценко. 

За його словами, перший віце-прем'єр має займатися імплементацією Кабміном прийнятих парламентом законів.

Також Луценко висловив думку, що багато законів, прийнятих парламентом, не реалізуються на практиці через відсутність необхідних з боку уряду постанов.

"Друге його завдання - спілкуватися з інвесторами", - додав голова фракції.

Як відомо,  16 лютого має відбутися звіт уряду. У парламенті активно обговорюються кандидатури на посади в оновленому уряді та віце-прем'єрів. Зокрема  серед кандидатів на посаду віце-прем'єра з широкими повноваженнями обговорюється кандидатура заступника голови АП Віталія Ковальчука. Передбачається, що Ковальчук буде курувати в уряді економічний блок. В АП це обґрунтовують необхідністю спростити координацію між урядом і президентом.

Заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко заявив, що у фракції обговорюють декілька кандидатів на посади міністра інфраструктури, охорони здоров'я та першого віце-прем'єра.

Також відомо, що БПП розглядає дві кандидатури на посаду першого віце-прем'єр-міністра України - Ігоря Кононенка та Павла Рябікіна

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування