Гончаренко "почистив" біографію, щоб "не виставляти помилки"

Середа, 3 лютого 2016, 10:46

Депутат від БПП і можливий кандидат на посаду міністра охорони здоров'я Олексій Гончаренко вважає, що проти нього ведеться інформаційна кампанія через його небажання приватизувати лікарні.

Про це йдеться в повідомленні його прес-служби.

Гончаренко нагадав, що раніше пообіцяв у разі призначення в Кабмін, не допустити "ошаленілого "реформування" охорони здоров'я за грузинським сценарієм – тобто приватизації лікарень". На його думку, це стало причиною критики на його адресу. Він додав, що "щиро обурений" цим.

Депутат розповів, що доводив свій патріотизм "не в Facebook, а в окупованому Криму і Донбасі, і в путінській Москві".

Коментуючи виправлену біографію на своєму сайті, він заявив, що "кожна людина хоче показати свої досягнення, і не прагне виставляти помилки", але при цьому не приховує і не заперечує фактів свого минулого.

Зокрема, він нагадав, що вступив у Партію регіонів у 2005 році, коли "вона була не більш злочинною, ніж будь-яка інша українська партія".

"А коли вона взяла курс проти своєї країни, я її покинув, причому залишив пост, який з її допомогою отримав", – додав він.

Гончаренко вважає, що МОЗ сьогодні "розвалений", і додав, що знає, які сили стоять за бажанням розікрасти лікарні в центрах міст і санаторії в курортних зонах.

"Звичайно, мова ж йде про мільярди. Так ось, мені і статусу народного депутата буде достатньо, щоб не допустити цю "чудову реформу", так що не витрачайте сили і гроші даремно", – заявив він.

Як відомо, у вівторок журналісти помітили, що Гончаренко видалив зі своєї біографії на персональному сайті дані про своє перебування в Партії регіонів і проросійській партії "Союз", а також про те, що добився прирівнювання російської мови до української в одеських органах влади.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...