Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат сподівається на міжнародних лідерів у питанні Савченко

Середа, 23 березня 2016, 09:48

Адвокат України Надії Савченко, яку російський суд засудив до 22 років в'язниці, Ілля Новіков вважає, що доля українки може вирішитися вже найближчим часом.

Про це він сказав в ефірі "Крим.Реалії".

Він сподівається на те, що закордонні політики вплинуть на російське керівництво.

"Сьогодні в Москву з візитом прибуває держсекретар США Джон Керрі і, наскільки я знаю, також німецький міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр. У них обох у порядку денному під час переговорів з російським керівництвом тема Савченко стоїть окремим пунктом", - сказав Новіков.

"Все, дійсно, дуже серйозно. Можна очікувати, що ось такі зусилля, вони протягом короткого часу, може бути навіть тижня, приведуть до результату", - зазначив адвокат.

Як повідомлялося, 22 березня Донецький суд Ростовської області РФ засудив українську льотчицю і депутата Надію Савченко до 22 років ув'язнення в колонії загального режиму і штрафу в 30 тисяч російських рублів.

Президент  Порошенко заявив, що Україна не визнає вироку, і зазначив, що готовий обміняти Надію Савченко на російських співробітників ГРУ Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування