Пропускний пункт у Золотому можуть відкрити наприкінці тижня

Вівторок, 29 березня 2016, 09:37

У Луганській області наприкінці цього тижня можуть відкрити контрольно-пропускний пункт в'їзду-виїзду у Золотому, якщо бойовики не відкриватимуть вогонь.

Про це сказав керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука після того, як відвідав 28 березня автомобільний контрольно-пропускний пункт у Золотому.

Як повідомляється на сторінці Луганської облдержадміністрації у Facebook, хід робіт з облаштування цього КПВВ перебуває на завершальному етапі.

Вже побудовано будівлі для прикордонників та фіскальної служби, зроблені тротуари для пішого проходу, підготовлено майданчик для встановлення намету Держслужби з надзвичайних ситуацій, туалети, інформаційні стенди.

Залишилися незначні будівельні роботи.

"Якщо не буде провокацій з боку терористичних угрупувань ми як і планували у кінці тижня плануємо відкрити КППВ", - сказав Тука.

"Пропускна спроможність пункту пропуску планується у 1,5 тисячі автомобілів та понад п’ять тисяч осіб у пішому порядку на добу", - уточнив він. .

Тука анонсував відкриття автомобільного пункту пропуску у Золотому Сьогодні, 28 березня, керівник Луганської обласної...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on Monday, March 28, 2016

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News