Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат: У Савченко є чотири, максимум п'ять днів

Четвер, 14 квітня 2016, 19:31
Адвокат: У Савченко є чотири, максимум п'ять днів

Українська льотчиця Надія Савченко відмовляється від обстежень російських лікарів, попередні результати її аналізів передані українським лікарям через консулів.

Про це повідомив на своїй сторінці Facebook адвокат Микола Полозов.

"Після більш ніж п'яти годин очікування мене пропустили в СІЗО. Сестру Надії Віру сьогодні так і не пустили. Весь день Надію накачували внутрішньовенними вливаннями. Вона показала руки - всі поколоті, живих вен немає. Лікарі шукали вени навіть на ногах", - написав він .

"Стан здоров'я поганий. Звичайно, крапельниця вплинула на результати аналізів, кров стала менш в'язкою, але це паліатив", - додав він.

Він також заявив, що після багатоденного тиску і вимог, співробітники ФСВП передали консулам результати аналізів, які брали у Надії в понеділок і четвер.

"Їх передадуть лікарям в Україні для експертного висновку", - повідомив він.

 

Полозов додав, що дефіцит води в організмі на дев'ятий день сухого голодування знищує внутрішні органи Надії. Загальний стан позначається на її настрої. Емоційний фон вкрай негативний.

"Із завтрашнього дня вона відмовляється від аналізів і обстежень російських лікарів, буде продовжувати сухе голодування без динамічного спостереження. З урахуванням стану її здоров'я, у неї є чотири, максимум п'ять днів", - заявив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...