Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тука каже, що екс-мер Лисичанська готує проти нього піар-атаку

П'ятниця, 15 квітня 2016, 11:44

Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука стверджує, що депутат від "Опозиційного блоку" на прізвисько "Дуня" готує проти нього інформаційні вкиди.

Це випливає з його посту на Facebook.

За словами Туки, цей депутат від "шлакоблоку" провів у Лисичанську нараду з місцевими активістами "Ригів". Очевидно, мова йде про екс-мера Лисичанська Сергія Дунаєва, який зараз є депутатом від "Опозиційного блоку", та симпатиків колишньої Партії регіонів.

"Хвилювало Дуню одне питання: будь-як "мочить Губернатора", – стверджує Тука.

За його словами, піарники Дунаєва придумали три напрямки "мочилова" – стверджувати, що минулого року область не використала бюджетні кошти на відновлення, що Тука ходить з озброєною охороною, яка лякає людей та що області не потрібні "варяги" – мовляв вона сама справиться.

Коментуючи ці потенційні закиди, Тука підтвердив, що область використала не всі виділені гроші, тому що у вересні він "заборонив виділення коштів без затверджених проектів та кошторисів, скасувавши одну зі схем розкрадання бюджетних коштів".

Також він підтвердив, що ходить з озброєною охороною, оскільки "таке рішення приймали "компетентні органи" і суд", який зобов'язав МВС забезпечити його охороною.

Він додав, що має і власну зброю – пістолет АПС і автомат АК-47.

Щодо здатності луганчан самостійно керувати областю, він заявив, що вся країна бачить результати такого управління.

"По-друге, я не бачу черги до військкоматів! Але, бачу нестримне бажання "поуправлять"! Який дивний збіг обставин", – резюмував він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування