Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніченко знайшов собі заняття при керівництві Севастополя

Четвер, 7 квітня 2016, 14:17

Екс-"регіонала", депутат Верховної Ради України V-VII скликань Вадим Колесніченко призначений радником щодо спорту підконтрольного Росії губернатора Севастополя Сергія Міняйла.

Про це Колесніченко повідомив у коментарі Крим.Реалії.

"Сфера моєї діяльності – це робота з громадськими організаціями, фізкультура й спорт, взаємодія з органами влади. Мої пріоритети й напрямки, у зв'язку з чим і відбулося призначення, – це розвиток футболу, великий спортивний проект за назвою "Спортивний Севастополь" – багатофункціональний центр із декількома спорудами", - заявив він.

"Паралельно я є президентом федерації хокею. Тут величезна кількість питань, які, на жаль, не вдається вирішувати, бо департаменти зайняті поточною роботою – це об'єкти, які вимагають першочергового втручання", - додав Колесніченко.

З початку 2016 року Вадим Колесніченко значиться одним із керівників "Кримського футбольного союзу", створеного на півострові після анексії Криму Росією.

Як відомо, свого часу Колесніченко був заступником голови Севастопольського міськосередку "Партії регіонів", тричі обирався депутатом Верховної Ради України за її списками. Відомий як співавтор закону "Про засади державної мовної політики", який передбачав надання мовам нацменшин статусу "регіонального".

Після Революції гідності, коли його соратник, тоді ще президент Віктор Янукович покинув Україну в лютому 2014 року, Колесніченко призупинив своє членство у Партії регіонів і відмовився від депутатського мандата, виїхавши до Криму.

Із квітня 2014 року він є членом російської політичної партії "Родіна". Проживає в анексованому Росією Криму.

16 січня 2015 року в СБУ повідомили, що Колесніченка оголошено у розшук.

Колишньому депутату інкримінують зазіхання на територіальну цілісність і недоторканність України, що призвело до загибелі людей чи інших важких наслідків. Служба безпеки України неодноразово викликала Колесніченка на допити, але він відмовляється на них прибувати.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування