Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Савченко: Я буду працювати там, де буду потрібна Україні

П'ятниця, 27 травня 2016, 11:12

Надія Савченко готова працювати там, де буде потрібна Україні, – і воювати в разі потреби, і представляти Україну в світі.

Про це вона заявила на першій після її визволення з Росії прес-конференції у Києві в п’ятницю.

Перед нею палацом "Україна" Надія і її сестра Віра заспівали Гімн України.

 

На прес-конференції вона першою справою подякувала всім.

"Я буду працювати для України там, де я буду потрібна….", - сказала вона

"Мені, напевно, як кожній нормальній, цивілізованій людині, хотілося б зробити турне світом і просто побачити світ. Але на все буде час", – зізналася Савченко.

"А стосовно робочого турне – так, я думаю, що обов’язково. Світ чує Україну, і кожна країна, особливо в Європі, повинні чути – бо ми всі сусіди. І якщо в тебе збоку сусід із гнилою душею і хворим розумом – то нам потрібно всім, в кого є совість, об’єднуватися для того, щоб зупиняти таких сусідів, тому що вони не дадуть жити нікому", – додала вона.

Надя Савечнко 27 травня
Надя Савечнко 27 травня
Дмитро Ларін

"Я обов’язково буду їздити по світу, буду говорити з людьми, буду знаходити тих людей, які хочуть жити совістливо, в доброму сусідстві… Я ще не знаю, як це буде відбуватися, але все, що можна зробити заради України, я буду робити", – заявила Савченко.

Відповідаючи на чисельні запитання про те, чи вона буде займатися в Україні, чи планує повертатися в армію, Савченко сказала: "Я дуже люблю свою роботу, я люблю літати – і так, я хочу літати, хотіла б літати. Але для України я буду там і буду робити те, де буду корисна".

"Ви доклали багато зусиль для того, щоб мене витягнути, багато мені писали, багато маєте на мене сподівань… Мені байдуже, де захищати Україну. Чи я піду на поле бою? Якщо завтра почнеться гарячий бій і я буду знати, що повинна бути там, а не тут, – я піду туди і стану в перші ряди", – заявила вона

"Якщо я знаю, що я зараз більше зроблю тут, то я докладу всіх зусиль, зроблю все, що можливо, тут… Я буду робити все і не зупинюся ніколи. У мене більше немає мого життя, все моє життя – це Україна. Скільки встигну зробити, доки жива, стільки зроблю", – запевнила Надія..

Олена Рощенко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування