Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прошу, не задушіть мене своєю любов'ю - Савченко

П'ятниця, 27 травня 2016, 11:36

Звільнена з російського полону, депутат Надія Савченко просить українців не задушити її своєю любов'ю і дати їй час, щоб скласти думку про політичних гравців.

Про це вона сказала на прес-конференції у п'ятницю.

"Люди, я вас прошу, не задушіть мене своєю любов'ю… Є просто такі люди, які йдуть по вулиці і кажуть: Надю, дякую. Йому не треба доказів, що він мене бачив, доказ цього чуда", - сказала вона.

"Завтра я так буду йти по вулиці і в мене буде летіти каміння, плювки в спину. Я хочу зажити таким життя, щоб я йшла по вулиці і витримала любов, а завтра витримаю, коли мене палитимуть на вогнищі", - сказала вона.

Савченко також попросила не робити поспішних висновків з того, кому вона потискає руку.

"Ще одне: зрозумійте, що я не дурна. Якщо ви побачите, що я комусь тисну руку, а у вас про цю людину своя думка. Зрозумійте, у мене про цю людину ще немає думки, тому що я цю людину не знаю. І тиснути руку по діловому, офіційно нескладно і прохожому і в політиці в кулуарах - я не буду знати, що це за людина, я мало цікавилася нашими політиками", - сказала Савченко.

"Але ви не думайте, що оце рукопотискання – ви сфотографували і вже десь написали – все, вони вже друзі – ні! Я розберуся, ви не переживайте", - сказала Савченко.

Роман Кравець, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування