Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд у справі екс-нардепа КПУ Александровської перенесли

П'ятниця, 15 липня 2016, 15:13

Апеляційний суд Харківської області оголосив перерву в розгляді скарги захисту на арешт підозрюваної в сепаратизмі екс-нардепа від КПУ Алли Александровської до 22 липня.

Про це повідомив журналістам після закінчення засідання в п'ятницю адвокат Александровської Олександр Шадрін, передає "Інтерфакс-Україна".

"У матеріалах справи немає жодного документа, який би підтверджував обґрунтованість підозри, проте прокурор запевнив суд, що такі документи у нього є, тому суд зробив перерву", – сказав захисник.

Прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик запевнила, що прокуратура надасть необхідні документи.

"У наступну п'ятницю, о 11:00 прокуратура надасть матеріали, які просить суд", – сказала Дубовик журналістам.

За словами Шадріна, самопочуття його підзахисній "дуже зле", переважно з-за проблем з серцем.

"Медична допомога не надається... Вчора (коли вивозили з СІЗО в лікарню) зробили тільки часткове обстеження, але лікування не надано", – заявив адвокат.

Як відомо 28 червня Шадрін повідомив, що в Александровської пройшов обшук і вона була затримана.

Їй інкримінують посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі.

29 червня в СБУ підтвердили, що правоохоронці затримали Александровську, а її сину Олександру, який переховується в РФ, повідомлено про підозру і він оголошений в розшук.

"Співробітники СБУ отримали інформацію, що представники забороненої в країні Комуністичної партії, зокрема, колишній народний депутат від КПУ Алла Александровська, і її син Олександр намагаються підкупити керівництво і депутатів місцевих рад регіону для прийняття на сесіях звернень до парламенту і президенту щодо змін до Конституції з питань федералізації", – заявляли в СБУ.

За підписи під документом, за даними СБУ комуністи пропонували $ 9 тис.

"У той же час, за оперативними даними, ФСБ виділила на підкуп депутатів у кілька разів більшу суму, але комуністи привласнили значну частину грошей", – йшлося в повідомленні прес-центру СБУ.

30 червня Київський райсуд Харкова заарештував Александровську на 60 днів без можливості внесення застави. Захист подав апеляцію.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування