Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Полторак перевірив харчування армії: неякісні продукти, антисанітарні умови

Неділя, 24 липня 2016, 21:27

В одній із військових частин 28 ОМБр ЗСУ в ході перевірки якості продуктів харчування виявлено запаси неякісних, зіпсованих продуктів.

Про це йдеться у повідомленні Міноборони України за підсумками перевірки, участь у якій 24 липня взяв міністр оборони Степан Полторак. 

"Під час перевірки продовольчих складів частини, холодильного устаткування, місць зберігання продуктів харчування військовослужбовців, овочесховища були виявлені запаси неякісних, зіпсованих продуктів харчування. Всі продукти харчування зберігалися в антисанітарних умовах, температурний режим збереження продуктів не витримувався", - зазначили у МОУ.

"Відповідальні за контроль харчування посадові особи притягнуті до дисциплінарної відповідальності: одного з офіцерів, відповідального за тилове забезпечення у військовій частині, звільнено з посади", - йдеться у повідомленні.

За словами Полторака, з боку Міноборони буде вжито заходів щодо припинення виявлених недоліків.

"За невиконання умов договорів контракти з постачальниками неякісної продукції будуть розірвані у судовому порядку", - зазначив глава відомства.

Керівнику Військової служби правопорядку Одеського гарнізону доручено провести перевірку усіх видів діяльності військової частини. 

Як відомо, Центр розвитку та супроводження матеріального забезпечення протягом тижня провів 5 перевірок військових частин ЗСУ. Як зазначили у МОУ, перевірки триватимуть, "поки постачальники не будуть виконувати правила поставок та умови зберігання продуктів харчування".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування