Після слів Савченко Чубаров хоче, щоб Порошенко скликав комісію

Середа, 18 січня 2017, 13:28

Народний депутат фракції БПП, голова Меджлісу Рефат Чубаров закликав президента Петра Порошенка терміново скликати Конституційну комісію та зайнятися статусом Криму.

Про це він сказав із парламентської трибуни на засіданні у середу, інформує прес-служба БПП.

За його словами, суспільство сколихнули останні висловлювання народного депутата Надії Савченко .

"Зранку отримав достатню кількість дзвінків з Криму. Люди вимагають пояснень, чіткої позиції держави. Я говорив по телефону з Надією і сподіваюсь, що вона уточнить позицію",  сказав Чубаров.

"Жодних поступок агресорові! З цієї трибуни хочу закликати президента України терміново скликати Конституційну комісію і зайнятися статусом Криму, майбутнього нашого півострову, щодо його повернення та контролю. Задля збереження України і подальшого розвитку –  жодної поступки українських земель!", – наголосив він.

Як відомо, раніше позафракційний депутат ВР Надія Савченко в ефірі каналу 112 заявила, що невійськовим шляхом звільнити Донбас можна за столом переговорів.

"Щодо того, що якщо це буде зроблено мирним шляхом, щодо того, що Росія не витримає санкцій – то це буде обов'язково здачею Криму. На якийсь певний період, як завжди, це відкладеться в довгий ящик", – заявила зокрема Савченко.

Її сестра Віра звинувачує ЗМІ у перекручуванні слів Надії.

"Українська правда" намагається отримати від народного депутата уточнену позицію щодо окупованого Росією півострова Крим.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування