В ОРЛО припускають, що українських розвідників ліквідували

Неділя, 12 лютого 2017, 14:59

Українська група розвідників, яка намагалася напередодні проникнути на територію ОРЛО, ймовірно, ліквідована.

Про це заявили "Інтерфаксу" в "прикордонній службі" терористичної організації "ЛНР".

"Будь-яке несанкціоноване проникнення озброєних людей на територію республіки, особливо в порушення Мінських угод перехід через лінію розмежування, розцінюється нами як провокація і негайно припиняється. Такого роду інциденти періодично відбуваються, ми даємо жорстку відсіч. Скоріш за все, з цією розвідгрупою противника вийшло так само" , - сказали в "прикордонній службі".

Тим часом в "Раді міністрів" "ЛНР" не в курсі долі українських розвідників.

"Ніяких спеціальних доповідей щодо даної групи не надходило, швидше за все, до цих порушників було застосовано загальний порядок, і, якщо вони чинили збройний опір під час затримання, то, швидше за все, були знищені вогнем у відповідь", - сказав співрозмовник агентства.

Він не виключив, що, якщо українські розвідники добровільно склали зброю перед "прикордонниками" "ЛНР" і здалися, то вони можуть бути серед затриманих.

"Ми перевіряємо, наскільки ймовірно затримання даних осіб, проте поки серед затриманих осіб таких встановити не вдається", - зазначив співрозмовник "Інтерфаксу".

Як повідомлялося, в суботу прес-центр штабу АТО повідомив, що група українських розвідників, які виконували завдання на передовій в Луганській області, не вийшла на зв'язок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування