Життя в Авдіївці нормалізується: до міста повернулися 22 людини

Понеділок, 13 лютого 2017, 09:43

Умови життя в Авдіївці дедалі стають ліпшими, до міста повертаються евакуйовані раніше жителі.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на керівника Авдіївської військово-цивільної адміністрації Павла Малихіна.

"Сьогоднішня ніч і доба (12 лютого - УП) пройшли спокійно. По місту обстрілів не було. Вчора виявили бажання і повернулися 22 людини - діти з батьками. Надалі, якщо люди захочуть повертатися, - будемо забезпечувати їх. Все відновлено, світло є, вода, опалення є. Каналізація працює", - сказав він в ефірі каналу "112 Україна".

За словами Малихіна, єдина проблема, яка залишається - це відновлення житла громадян, пошкодженого через обстріли.

У той же час, за даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, у зв'язку з відсутністю звернень громадян рятувальники згорнули роботу пункту життєзабезпечення в Авдіївці.

"Було згорнуто пункт обігріву Головного управління, особовий склад та техніка, які залучалися до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та ремонтно-відновлювальних робіт, вирушили до місць постійної дислокації", - кажуть у службі.

Як повідомлялося, 5 лютого були завершені роботи з відновлення лінії електропостачання до Авдіївки.

Ситуація в районі Авдіївки загострилась вранці 29 січня. Тоді бойовики розпочали штурмові дії в районі авдіївської промзони з метою захоплення позицій ЗСУ, є втрати з обох сторін.

Детальніше дізнатися про події у місті можна в статті Української правди.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування