У Савченко назвали неправдою заяву Ричкової

П'ятниця, 24 лютого 2017, 17:10

Віра Савченко спростовує слова народного депутата Тетяни Ричкової на адресу Надії Савченко про те, що та нібито закликала військових на Донбасі залишити свої позиції і піти на Київ.

Про це Віра Савченко повідомила у коментарі "Українській правді".

"От те, що Ричкова заявляла - це відверта брехня, я перепрошую за слово", – сказала Савченко.

Вона зазначила, що вони з сестрою 20 лютого були в Авдіївці. Також, за словами Віри Савченко, вони зустрічалися із бійцями "Айдару", оскільки у них там є давні друзі.

Як зауважила Віра Савченко, вони їздять до бійців, аби підбадьорити їх. "Надія не той депутат, який може завести хлопцям вагон дорогезних тепловізорів чи ще щось. Але принаймні спілкування дуже позитивне, і я бачу у хлопців дуже позитивний настрій", - сказала Віра Савченко.

Вона категорично спростувала заяви про те, що Надія Савченко під час спілкування з бійцями закликала їх залишити позиції та йти на Київ.

На думку Віри Савченко, проти її сестри ведеться інформаційна кампанія: "Це далі вкиди, щоб знищити Надю. Вони закидали їй зраду державі, не вийшло. Тепер ось підбурювання до дезертирства".

Віра Савченко зазначила, що про свої поїздки в зону АТО вони звітують у Facebook.

На думку Віри Савченко, такі заяви Ричкової є черговою спробою дискредитації Надії Савченко.

Вона нагадала, що її сестра - єдиний народний депутат, яка добровільно оголосила про відмову від депутатської недоторканності.

"Надія говорить правду, плюс її поважають і запрошують у світі міжнародники. То треба швидко з Надії зробити агента Кремля", - заявила вона.

Раніше народний депутат з фракції БПП Тетяна Ричкова заявила, що її колега Надія Савченко закликала військових на Донбасі йти до Києва чинити державний переворот.

Тетяна Кусок, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування