Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Авдіївка: Представники РФ в СЦКК не дали гарантій припинення вогню

Субота, 25 лютого 2017, 15:10

Російська сторона в СЦКК не надала письмових гарантій припинення вогню в районі поривів ЛЕП біля Авдіївки.

Про це вдень 25 лютого повідомив глава Донецької облВЦА Павло Жебрівський. 

"Станом на суботу виявлено два місця пошкоджень лінії електропередач. Зараз на потужних електрогенераторах працюють лікарня, відділення Укртелекому та інші служби, які забезпечують життєдіяльність міста. Поліція працює у посиленому режимі", - повідомив він.

Жебрівський додав, що зранку 26 лютого від потужного генератора планують запустити насосну станцію і подати воду у помешкання.

"Авдіївський коксохім від своїх батарей підтримує належне тепло в тепломережах міста. Звертались до "Київстару", щоб на час, поки відновимо електропостачання в Авдіївці, вони підключили свої передавачі у місті до електрогенераторів і забезпечили належну роботу мережі", - додав глава облВЦА. 

Вранці 26 лютого електромонтажники готові вийти на відновлення ЛЕП за умови отримання гарантій "тиші", підкреслив Жебрівський.

Як відомо, 24 лютого бойовики обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію, в результаті чого Авдіївка залишилася без водопостачання. Близько 23:00 в Авдіївці зникла електрика і почала знижуватися температура у системі опалення.

Внаслідок обстрілів з важкої зброї в ніч на суботу виникли пожежі та зруйновано споруди у житловому секторі Старої Авдіївки, зафіксовано 4 пожежі у приватному секторі передмістя. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування