У Генштабі заявляють, що в Калинівці вибухають танкові боєприпаси

Середа, 27 вересня 2017, 06:54

У Калинівці зафіксовані вибухи тільки на майданчику танкових боєприпасів.

Про це повідомив керівник управління зв'язків із громадськістю Генштабу ЗСУ Богдан Сенік в ефірі телеканалу 112, передає "Liga.net".

Він зазначив, що ніяких хімічних речовин на складі не було.

Сенік також уточнив, що відповідальність за подію буде нести командир військової частини, але про винних можна буде говорити тільки після того, як у справі розберуться оперативні правоохоронні групи.

Як відомо, у вівторок ввечері сталася пожежа на складах боєприпасів, що розташовані у районі села Калинівка Вінницької області.

Внаслідок надзвичайної події змінено маршрути 14 поїздівВ'їзди до Вінницької області трасою м-21 Вінниця-Житомир-Могилів-Подільський перекрито.

Окрім того, Украероцентр закрив повітряний простір в радіусі 50 км від зони загоряння на складах боєприпасів в Калинівці.

У Генштабі заявили, що територія загоряння на складах боєприпасів в районі Калинівки становить близько 10% від загальної площі арсеналу.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що наразі відпрацьовуються різні версії причин події, але, ймовірно, йдеться про зовнішні чинники.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування