Після суду у справі Труханова побили "автомайданівця"

Четвер, 15 лютого 2018, 14:49

Після засідання суду з обрання запобіжного заходу меру Одеси Геннадію Труханову невідомі побили активіста одеського "Автомайдану" Віталія Устименка.

Про це повідомляє кореспондент "Української правди".

Після оголошення рішення суду до зали, де відбувалось засідання, зайшло близько 20 молодиків в чорному одязі і в балаклавах і витягнули в коридор активіста, де почали бити його.

При цьому невідомі перешкоджали журналістам знімати, а також на всі прохання представитись відмовчувались.

Устименко
Устименко
Фото Ельдара Сарахмана, УП

В приміщенні суду не виявилось представників поліції, які цілий день стояли в коридорі і перевіряли в усіх присутніх документи.

Сам Віталій Устименко в коментарі УП зазначив: Це були одеські тітушки, дії яких координували одеські депутати"

Станом на 15:40 люди в чорній формі та балаклавах перебувають на 4 поверсі суду і нікого не впускають. На всі прохання до поліції, яка знаходиться на вулиці, правоохоронці не реагують.

Як відомо, в в четвер суд обрав запобіжний захід меру Одеси Геннадію Труханову, відпустивши його на поруки нардепа від БПП Дмитра Голубова.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила суд арештувати Труханова з альтернативою застави в сумі 50 мільйонів гривень.

Під час засідання під Солом'янським судом у Києві відбулися сутички і затримання, кульове поранення отримав правоохоронець.

Під судом зібралися невідомі у чорному, що прийшли підтримати Труханова, націоналісти і правоохоронці.

Євген Будерацький, УП Софія Лукашова, для УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування