Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов похвалився ракетами, які пробивають метрову броню

Вівторок, 14 серпня 2018, 13:26

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявив про здатність українських ракетних комплексів конструкторського бюро "Луч" ефективно знищувати  ворожі цілі на фронті.

Про це повідомляє прес-служба РНБО.

"В Україні та далеко за її межами відомі потужні ефективні та надійні протитанкові ракетні комплекси "Скіф", "Стугна", "Корсар", "Сармат", "Бар'єр" та інші. Вони ефективно знищують ворожі цілі на фронті, мають заслужену повагу і попит на зовнішніх ринках озброєнь", - сказав Турчинов.

 

За словами секретаря РНБО, ракети КБ "Луч" з високою точністю вражають броньовану техніку противника, та "можуть пробивати метрову броню, долаючи сучасні системи захисту та протидії".

Турчинов на підприємстві оглянув виробництва українського ракетного комплексу "Вільха", а також нову українську крилату ракету "Нептун".

 

Також він заявив, що ракети КБ "Луч" за своїми бойовими можливостями кращі, ніж аналогічна зброя російського виробництва.

 

Секретар РНБО провів нараду з керівництвом "Укроборонопрому" та ДККБ "Луч", де обговорив нові завдання з реалізації ракетної програми України.

 

На нараді також обговорили питання нових розробок реактивних систем залпового вогню, протиповітряних ракетних комплексів.

 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: