Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зникнення нарколога у справі Зайцевої: поліція отримала від суду завдання

Вівторок, 7 серпня 2018, 17:22

Суд у справі про смертельну ДТП в Харкові доручив поліції знайти лікаря-нарколога Олену Федірко, яка проводила огляд Олени Зайцевої та виявила в неї наркотичне сп’яніння.

Про це повідомляє медіапроект "Накипело" із зали Київського райсуду Харкова, де слухається справа.

"Суд зобов'язав поліцію знайти Федірко і доставити на наступне засідання. Воно буде 11 вересня в 14:00", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що раніше у вівторок суддя запропонувала перейти до невирішених питань про допит Федірко, яка не з'явилася і на це засідання.

При цьому сторона обвинувачення попросила суд не викликати Федірко, а опитати підозрювану Зайцеву.

20 липня з’ясувалося, що у справі смертельної ДТП у Харкові за участю Олени Зайцевої і Геннадія Дронова пропав один з основних свідків – нарколог Олена Федірко, яка оглядала Зайцеву після наїзду на пішоходів.

Увечері 18 жовтня 2017 року в Харкові сталася смертельна аварія за участю автомобіля Lexus, який їхав на червоне світло і від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості. Пізніше в лікарні померла ще одна постраждала в аварії.

За кермом Lexus перебувала 20-річна донька харківського бізнесмена Олена Зайцева. Аналіз показав присутність у сечі Зайцевої опіатів у момент скоєння ДТП.

Пізніше повторна експертиза не виявила опіатів у Зайцевої.

6 грудня, за висновками експертиз у справі про ДТП у Харкові, в організмі Зайцевої виявили речовини, які містять кодеїн. У МОЗ також підтвердили, що Зайцева була під наркотиками.

На одному з засідань Зайцева визнала свою провину у скоєнні ДТП.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...