Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ розшукує екс-військового, який дослужився до "прем'єр-міністра ЛНР"

Середа, 19 вересня 2018, 14:11

Служба безпеки скерувала до суду справу щодо колишнього військового Сергія Козлова, який зрадив присязі, працевлаштувався в незаконному збройному формуванні "ЛНР" та дослужився до звання "прем'єр-міністра".

Про це СБУ повідомляє в середу на своїй сторінці у Facebook.

 

За даними спецслужби, колишній полковник Служби цивільного захисту спочатку очолив "штаб народної міліції ЛНР", а потім став "прем`єр-міністром" бандитів.

"Ця неповажна людина наразі переховується від української Феміди на тимчасово окупованій території Луганщини, його оголошено у розшук", – йдеться в повідомленні СБУ.

Зазначається, що матеріали кримінального провадження, відкритого за злочини проти основ національної та громадської безпеки, вже скеровано до суду.

"Так що з нетерпінням чекаємо "настоящего палковніка" в гості. До речі, за українськими гратами йому буде набагато безпечніше, ніж серед "своїх", особливо враховуючи "вибухову" кар`єру таких "високопосадовців" в ОРДЛО", – зазначають в СБУ.

1 вересня так званий "прем’єр-міністр ЛНР" Сергій Козлов написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook, що на деякий час залишає територію "республіки" "з міркувань безпеки у зв'язку ситуацією, що склалася".

Як повідомлялось, 31 серпня ватажок бойовиків ОРДО Олександр Захарченко загинув у результаті вибуху в ресторані в центрі Донецька.

В СБУ підтвердили інформацію про загибель Захарченка.

Пізніше росЗМІ повідомили про затримання підозрюваних у замаху на Захарченка. Зазначалося, що затримані - "українські диверсанти і пов'язані з ними особи".

В Україні причетність до вибуху відкидають, припускаючи, що це можуть бути внутрішні розборки бойовиків.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування