Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ситник пообіцяв прийти на комітет ВР

Неділя, 23 вересня 2018, 13:56
Ситник пообіцяв прийти на комітет ВР

Директор НАБУ Артем Ситник планує взяти участь у засіданні антикорупційного комітету парламенту 3 жовтня для обговорення звіту бюро.

Про це він заявив у неділю журналістам під час фестивалю "ДумкоFest. Антикорупція".

Ситник зазначив, що звіт уже поданий до Верховної Ради.

"Згідно чинного законодавства, ми направляємо свій звіт у три органи – це президент, уряд і парламент. Був такий формат, він не передбачений законом – обговорення цього звіту на засіданні антикорупційного комітету", - додав голова НАБУ.

Він уточнив, що отримав запрошення взяти участь у засіданні комітету 3 жовтня.

"Я обов'язково туди прийду. Сподіваюся, що депутати будуть ставити питання не для того, щоб влаштувати якесь шоу", - заявив Ситник.

За його словами, у засіданні комітету беруть участь фігуранти розслідувань НАБУ.

"Мені здається, трохи є конфлікт інтересів, коли фігурант починає розповідати, що ми щось неправильно робимо", - додав Ситник.

Як повідомлялося, 19 вересня директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник не приїхав на засідання парламентського комітету з питань запобігання і протидії корупції.

Члени комітету вирішили викликати його повторно на 3 жовтня.

Пізніше у ЗМІ з'явилася інформація, що Ситник не прийшов на засідання комітету, оскільки дізнався про затримання детективів Бюро за установку прослуховування в кабінеті керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

Ситник заявив, що ніхто не збирався прослуховувати співробітників Антикорупційної прокуратури та її очільника Назара Холодницького.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування