Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ситник: Холодницького не збиралися слухати, але добре, що він так подумав

Середа, 19 вересня 2018, 21:48

Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що ніхто не збирався прослуховувати співробітників Антикорупційної прокуратури та її очільника Назара Холодницького.

Про це йдеться у статті УП "Жучки" в сейфі. Чому Ситник і Холодницький знову посварилися".

"Я не зовсім розумію, що в цій ситуації маю коментувати, адже ніхто не наближався до будівлі САП і Холодницького, ніхто не збирався прослуховувати. Наші хлопці були за півкілометра від САП. Чомусь працівники САП почали їх блокувати", - розповів Ситник у коментарі УП.

За версією НАБУ, представники САП блокували співробітників Бюро.

"Наш екіпаж запитує їх: "Чому ви нас блокуєте?". Вони мовчать. В якийсь момент наш працівник сів у авто, яке заважало проїзду, відігнав його, і хлопці собі далі поїхали. Ніхто не затриманий, всі на роботі, робота триває", - стверджує Ситник.

Він ще раз назвав неправдою заяву Холодницького про те, що НАБУ намагалося його прослуховувати.

"Назар Іванович заявляє, що ми намагалися його прослуховувати – можу сказати, що це точно неправда. Взагалі, працівники, яких намагалися блокувати, не мають ніякого відношення до цього кабелю. І ще раз наголошую – до будівлі САП ніхто не наближався", - зазначив Ситник.

На уточнення, що співробітники НАБУ робили поруч із САП, Ситник відповів:

"Не можу розкривати деталі, але як то кажуть: опинилися не в тому місці, не в той час. Але те, що Назар Іванович переживає, що його всі слухають – це добре. Переживання щодо контролю завжди добре", - підсумував він.

19 вересня  керівник САП Назар Холодницький заявив, що Управління держохорони виявило кабель для прослуховування, який з будівлі "Охмадиту" прокладали до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Він натякнув, що за цим може стояти НАБУ.

У НАБУ інформацію про "жучки" назвали фейком.

Також Холодницький звинуватив спецназ Національного антикорупційного бюров тому, що вони побили його водія. Також у САП стверджують, що службовці НАБУ мали при собі зброю.

За словами керівника САП Назара Холодницького, водій перебуває у лікарні з переломом руки.

В антикорупційній прокуратурі повідомляють, що за вказаними подіями розпочато ряд кримінальних проваджень щодо вчинення тяжких службових злочинів.

Водночас у ЗМІ з'явилася інформація, що директор НАБУ Артем Ситник не прийшов на засідання комітету Верховної Ради, оскільки дізнався про затримання детективів бюро за установку прослуховування в кабінеті Холодницького.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування