Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У суді над "прокремлівським блогером" сталася бійка

П'ятниця, 28 вересня 2018, 15:02
У суді над прокремлівським блогером сталася бійка

У суді в справі журналіста Василя Муравицького, якого підозрюють у держзраді, сталася бійка за участю представників праворадикальної організації С-14.

Про це повідомляє Укрінформ.

Зазначається, що сутичка сталася одразу після того, як суд оголосив перерву у засіданні до 14:30.

За даними агентства, у суді мала місце бійка між молодиками (з позначками праворадикальної організації С-14 на одязі) та захисником журналіста Андрієм Гожим.

Подробиці поки не повідомляються.

Разом з тим, на сторінці організації у Facebook зазначається, що "конфлікт стався з особою у шкіряній куртці".

"Вона почала штовхати людей, після чого його відпихнули. Далі ця кримінальна морда почала буквально битися. Це все видно на відео", - йдеться у заяві.

Також там додали, що адвокати Муравицького спокійно покинули залу.

"Сутичку затіяв одноосібно лисий в шкіряній куртці. Після сутички на диво ця істота навчилася говорити державною мовою", - заявили на сторінці організації.

"С14 готові надати захист пану Муравицькому та його адвокатам і оберігати їхній спокій від кримінального провокатора надалі. Нам важливий законний вирок для сепаратиста", - зазначили там.

 
фото з facebook С-14
 
фото з facebook С-14

Раніше Корольовський районний суд Житомира у справі підозрюваного у державній зраді журналіста Василя Муравицького продовжив йому міру запобіжного заходу.

Як повідомлялося 2 серпня, у Житомирській області оголосили про підозру в державній зраді блогеру-журналісту, який нібито за вказівкою російських кураторів публікував антиукраїнські матеріали.

За даними прокуратури Житомирської області, підозрюваний декілька років співпрацював із представниками іноземної держави.

"Зокрема, готував та розповсюджував через мережу інтернет публікації, що містять елементи психологічного маніпулювання суспільною свідомістю та спрямовані на розпалювання національної ворожнечі", - зазначали у прокуратурі.

Окрім того, його звинувачують у розповсюдженні інформації про збір грошей для забезпечення діяльності бойовиків ОРДЛО.

32-річному чоловікові, якому повідомили про підозру за статтями 111, 110, 161, 258-3 Кримінального кодексу, загрожує до 15 років позбавлення волі з можливою конфіскацією майна.

З серпня 2017 року Корольовський районний суд Житомира ухвалив рішення взяти під варту блогера-журналіста, якого підозрюють у державній зраді, а 27 червня суд відпустив Муравицького під домашній арешт.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: