Гриценко показав довідку про відсутність "кримінального минулого"

П'ятниця, 28 вересня 2018, 16:08
Гриценко показав довідку про відсутність кримінального минулого

Лідер партії "Громадянська позиція", кандидат у президенти Анатолій Гриценко заявив, що жодної підозри у скоєнні ним кримінального злочину не було і немає.

Відповідний документ від генпрокуратури він опублікував у Facebook.

"Генеральна прокуратура України, офіційна письмова відповідь. Жодної підозри у скоєнні мною кримінального злочину не було і немає", - написав Гриценко.

"Ще раз, для усіляких вінників, пашинських, чорноволів та інших порохоботів, які на каналах брешуть про злочини і кримінальні справи - жодної підозри, не було і немає!", - додав він.

Також Гриценко додав фото документу від ГПУ, де зазначається, що, згідно з даними Єдиного реєстру досудових розслідувань, він не значиться у базі ні як підозрюваний, ні як обвинувачений у жодному кримінальному провадженні.

 

Раніше лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив, що президент Петро Порошенко спланував і дав команду розпочати проти нього спецоперацію.

За його словами, генерал Служби безпеки Віктор Трепак публічно попередив його про чергову "спецоперацію Банковоі", яка нібито готується з метою дискредитації і недопущення його до участі у президентських виборах.

"Це дійсно правда, таку операцію Порошенко спланував і дав команду розпочати ближчим часом, можливо, вже цього тижня. Склад організованого злочинного угруповання мені відомий (залишилися ще чесні люди і в АП, і в РНБО, і в ГПУ, і в СБУ). Глава ОЗУ, він же замовник - Порошенко. Організатор - Турчинов. Головний виконавець - Пашинський", - написав Гриценко.

Читайте також: Гриценко і його команда. Хто допомагає лідеру "Громадянської позиції" йти на вибори та Останній бій полковника. Як Гриценко готується до виборів президента

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...