Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук назвав "дешевим перформансом" вимоги нардепів у Раді

Вівторок, 4 вересня 2018, 17:35

Віктор Медведчук назвав "дешевим перформансом" виступ в Раді депутатів з "Народного фронту" і "Блоку Петра Порошенко" і пригрозив їм судом.

Про це повідомляється на сайті руху Медведчука "Український вибір - Право народу".

"Дешевий перформанс в ВР, влаштований так званими патріотами з НФ і БПП не перший і не останній", - йдеться в заяві Медведчука.

На його думку, Рада наповнена політиками, "керованими в ручному режимі з американського посольства". Медведчук вважає, що його бачать ворогом в "вашингтонському обкомі", а політиків, які закликають розслідувати його діяльність, називає "маріонетками".

Він заявив, що є для них уособленням антиамериканського реваншу, а не проросійського.

Медведчук вважає, що відновлення торговельно-економічних зв'язків з РФ - це єдина можливість "відновити економіку і дати можливість людям жити гідно, а не жебракувати на подачки і субсидії яценюків-гройсманів".

Також він сказав, що Україні "потрібна федералізація" і закликав до діалогу з бойовиками ОРДЛО "для мирного врегулювання конфлікту".

"За всі голослівні, цинічно брехливі звинувачення на мою адресу пан Левус і ті, хто стоїть за ним, будуть відповідати в суді", - запевнив Медведчук.

4 вересня з трибуни парламенту нардеп Андрій Левус після хвилини пам'яті українського поета Василя Стуса заявив, що представники фракцій "БПП" і "Народний фронт" закликали ГПУ і СБУ розслідувати антиукраїнську діяльність Медведчука і "проросійських" телеканалів.

Левус сказав, що Медведчук публічно повертається в політику і купив для цього "112 канал".

Політик закликав бойкотувати "112 канал", "NewsOne", "Інтер" і всі канали, які належать проросійським олігархам.

Крім того, Левус зазначив, що проросійські сили нехтують все українське і готують реванш, щоб повернутися в українську політику, змінити її зовнішній курс і забрати незалежність.

Раніше голови фракцій "Блок Петра Порошенка" та "Народного фронту" заявили, що через окремі засоби масової інформації представники "п'ятої колони" намагаються влаштувати реванш Росії в Україні.

У липні 2018 року, нардеп Сергій Лещенко повідомляв, що Медведчук подавав проти нього 10 позовів, доки справа не потрапила до судді Олексія Соколова.

Медведчук підготував позов проти Лещенка ще у 2017 році.

Нардеп у серпні 2017 року заявив, що завдяки тиску СБУ на трейдерів скрапленого газу відбулася монополізація ринку скрапленого газу компанією близькою до Медведчука "Proton Energy".

Як повідомлялося, наприкінці липня 2018 року Медведчук повідомив про рішення приєднатися до партії "За життя" Вадима Рабіновича і очолити напрямок щодо "відновленню миру" з Росією.

Згодом стало відомо, що новий генпродюсер телеканалу "112 Україна", якого призначили після зміни власника, пов’язаний із Медведчуком. Журналістка Наталія Седлецька повідомила, що "112 Україна" в односторонньому порядку розірвав співпрацю з Радіо Свобода, в рамках якої на телеканалі транслювалася програма "Донбас Реалії", а також було спільне виробництво щотижневої програми "Завтра" та "Воєнний щоденник".

За даними ІМІ, у липні 2018 року найбільше матеріалів з ознаками замовності в інтернет-ЗМІ стосувались Медведчука та УПЦ (МП).

Також повідомлялося, що колишній заступник голови адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що отримав в управління телеканал NewsOne.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:04
"Боруссія" здолала "ПСЖ" у першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів
23:54
Новини економіки 1 травня: У США заборонили імпорт російського урану, кожен десятий бізнес у Польщі - український
23:50
Е-кабінет військовозобов’язаних запрацює 18 травня
23:33
фото, відеоУ Тбілісі поліція знову жорстко розганяє протест проти закону про "іноагентів"
23:25
оновлено, відеоРосія атакувала балістикою сортувальне депо "Нової пошти" в Одесі, є постраждалі
23:18
фотоНа виставці "трофейної техніки НАТО" в Москві показали всюдихід із прапором нейтральної Австрії
23:06
Німеччина запускає нову грантову програму для українського бізнесу
22:33
США підтвердили, що Росія використала заборонену хімічну зброю проти ЗСУ
22:26
фото, відеоКонгресвумен Грін висміяли через кепку з гаслом MUGA – "Повернімо Україні велич"
22:15
У Чернівцях вперше в Україні поховають 16 військових у братській могилі
Усі новини...