Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Справа про держзраду: СБУ взялася перевіряти Семочка

Вівторок, 16 жовтня 2018, 21:07
Справа про держзраду: СБУ взялася перевіряти Семочка

Служба безпеки в рамках розпочатого за заявою журналіста Дениса Бігуса кримінального провадження за статтею "державна зрада" перевіряє опубліковану в ЗМІ інформацію стосовно колишнього співробітника СБУ Сергія Семочко.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Орган досудового розслідування планує долучити до процесуальної співпраці Дениса Бігуса та його команду для дослідження викладених у журналістському розслідуванні обставин", - зазначають в СБУ.

У відомстві додали, що перевірка інформації стосовно статків та можливого незаконного збагачення Семочко перевіряється НАБУ у межах зареєстрованого ними кримінального провадження.

Перший заступник керівника Служби зовнішньої розвідки та екс-керівник економічної контррозвідки СБУ Сергій Семочко заявив що не має стосунку до будинків під Києвом вартістю в мільйони доларів, а його дружина є виключно громадянкою України.

Раніше із журналістського розслідування стало відомо, що родина Сергія Семочко володіє будинками під Києвом вартістю в мільйони доларів, а члени його родини мають громадянство Росії.

За даними програми, наразі родина Лисенків-Котонів постійно курсує між Києвом та анексованим Кримом.

Зазначається, що у серпні Інтернет-видання ОРД опублікувало копії російських паспортів – нібито виданих Тетяні Лисенко, Анастасії Котон і Володимиру Котону.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування