Адвокат розповів про "феноменальні" розумові здібності Януковича

П'ятниця, 5 жовтня 2018, 12:25
Адвокат розповів про феноменальні розумові здібності Януковича

Адвокат Віктора Януковича Олександр Горошинський каже, що екс-президент має "феноменальні" розумові здібності.

Про це він заявив під час промови у суді в п’ятницю.

"Під час розмови з Віктором Януковичем… я з’ясував, по-перше, у нього феноменальна пам’ять, а по-друге, він феноменально рахує. У нього економічна складова, математична складова є реально феноменальною", – підкреслив Горошинський.

Про це він розповів, пояснюючи відмову екс-президента підписувати асоціацію з ЄС.

"Віктор Янукович каже про те, що угода про асоціацію в тому вигляді, в якому пропонувалась Європейський Союзом для Україні, завдавала втрат українській економіці сумарно близько 200 мільярдів доларів США", – зазначив адвокат.

Перед цим стало відомо, що адвокат Олександр Байдик пішов на лікарняний, через що виступати почав Горошинський.

Промова Байдика почалась 13 вересня і триває вже понад 30 годин.

Віктора Януковича звинувачують у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України) та ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Суд спершу планував завершити дебати у справі Януковича у липні.

18 липня суддя у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича Владислав Дев'ятко заявив, що суд перейшов до судових дебатів, і що вони розпочнуться 30 липня. Проте повноцінно не зміг розпочати дебати.

31 липня адвокати Януковича заявили про відвід суддям і прокурорам у справі про державну зраду та покинули судове засідання.

Тому суд вирішив надати Януковичу державного захисника. Крім того, обвинувачений найняв ще одного адвоката, щоб посилити команду своїх захисників.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...