Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Новини дня: розкол в "Опоблоці", українське кіно їде на "Оскар" та нові напрямки Ryanair

Вівторок, 20 листопада 2018, 19:27

Бойка і Льовочкіна виключили із фракції "Опозиційний блок", Ryanair почне літати за п’ятьма новими маршрутами з Києва, а український фільм поїде на "Оскар" — новини, які обговорювали 20 листопада.

Про Бойка і Льовочкіна

Юрія Бойка та Сергія Льовочкіна виключили зі складу фракції "Опозиційний блок". Новим очільником фракції став Вадим Новинський.

Про недоторканність Березкіна

Рада не надала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Березкіна.

Його підозрюють у заволодінні $20 млн "Ощадбанку".

Про нові рейси Ryanair

Авіакомпанія Ryanair запустить п'ять нових маршрутів з Києва у 2019 році — до Афін, Манчестера, Пафоса і Софії. З травня з’явиться рейс у Дублін.

Про інші важливі новини

Депутати Ради проголосували за постанову про перейменування Кіровоградської області у Кропивницьку. Однак провалили таке ж голосування по Дніпропетровщині.

ЗМІ пишуть, що бізнесмен Тігіпко заплатив президентові Порошенкові та його партнерові Кононенкові за "Кузню на Рибальському" до $300 млн.

США запровадили санкції проти Росії за сприяння у постачанні нафти з Ірану для уряду Сирії.

У 2019 році має початися будівництво нового аеропорту неподалік межі між Дніпропетровською і Запорізькою областями. Він може стати першим українським летовищем, збудованим за часи незалежності.

Український фільм "Переломний момент: Війна за демократію в Україні" змагатиметься за "Оскар" у категорії "Найкращий документальний фільм". Ця стрічка розповідає про Революцію Гідності та російську окупацію Криму і Донбасу.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування