Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Скандал із захопленням медуніверситету: у МОЗ знайшли вирішення проблеми

Четвер, 27 грудня 2018, 15:16
Скандал із захопленням медуніверситету: у МОЗ знайшли вирішення проблеми

Міністерство охорони здоров’я вирішило створити новий вищий навчальний заклад на базі Одеського національного медуніверситету, про рейдерське захоплення якого відомство заявляло 10 грудня.

Про це йдеться у повідомленні МОЗ у Twitter.

"В Україні буде створено новий Національний одеський медичний університет на базі Одеського національного медуніверситету та Кримського державного медуніверситету ім. С.І.Георгієвського", - зазначили у міністерстві.

Там пообіцяли, що організаційні питання не вплинуть на поточний навчальний процес, а деталі реорганізації оприлюднять згодом.

"У Національному одеському медичному університеті не залишиться місця для ректорів хабарників і корупції, крадіжок мільйонів гривень платників податків, рейдерських захоплень і тітушок", - прокоментувала такі дії МОЗ в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

Нагадуємо:

  • 10 грудня у МОЗ заявили, що невідомі особи силою захопили будівлю Одеського національного медуніверситету та не пускають працівників на робочі місця.
  • Згодом у поліції запевнили, що це не відповідає дійсності.
  • Пізніше міністерство наголосило, що представники Нацполіції в Одеській області у відповідь на офіційну заяву МОЗ України про захоплення адміністрації ОНМедУ надали неправдиві коментарі, що можуть свідчити або про некомпетентність співробітників Нацполіції, або про їхню заангажованість.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування