Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Один з ватажків ОРДО розповів про підконтрольність Суркову і Росії

Субота, 29 грудня 2018, 18:30
Один з ватажків ОРДО розповів про підконтрольність Суркову і Росії

Засновник батальйону бойовиків "Схід" і колишній "секретар Радбезу ДНР" Олександр Ходаковський заявив, що організація "Союз добровольців Донбасу" існує під контролем помічника президента РФ Владислава Суркова.

Як повідомляють "Новости Донбасса", про це Ходаковський заявив під час конференції на TouTube-каналі "Діалог".

"Ясна річ, що "Союз добровольців Донбасу", яким керує Олександр Бородай (колишній ватажок бойовиків "ДНР"- ред.), а в якості його заступника виступає колишній наш "міністр держбезпеки" ("ДНР" - ред.) Андрій Пінчук, перебуває під протекторатом пана Суркова. Зрозуміло, що ця організація схвалена, санкціонована", - повідомив Ходаковський.

Також Ходаковський заявив, що залежить від російської влади.

"Звичайно, я об'єкт, звичайно, я залежна людина ... Ви думаєте, Стрєлков що ледве не був залежною людиною?  (колишній лідер бойовиків на Донбасі і кадровий ГРУшник РФ Ігор Стрєлков (Гіркін) - ред.). Він теж частина системи, Просто зараз у нього така позиція, але він же воював в рядах цієї системи", - повідомив Ходаковський у відповідь на питання про те, чи відчуває він себе інструментом Росії.

Раніше Ходаковський заявив, що його не випустили з Росії на територію Донецької області, підконтрольну бойовикам ОРДО. На його думку, причина - у проведенні так званих "виборів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування