У Льовочкіна запевняють, що він у справі Манафорта ні до чого

Четвер, 10 січня 2019, 15:55

Прес-служба Сергія Льовочкіна стверджує, що він не отримував від Пола Манафорта інформацію про президентську кампанію в США і не має перед ним фінансових зобов'язань.

Про це йдеться в коментарі прес-служби для "Української правди" у відповідь на публікацію CNN.

"Прес-служба Сергія Льовочкіна уповноважена заявити, що у нього немає ніяких зобов'язань, в тому числі фінансових, перед Полом Манафортом", – йдеться в повідомленні.

"Сергій Льовочкін не отримував жодної інформації про хід президентської кампанії в США, окрім як із засобів масової інформації", – заявляє прес-служба політика.

Там також зазначили, що ані він особисто, ані його прес-служба "не отримала запиту по коментарі від ЗМІ, які висвітлюють дану тему".

При цьому у спілкуванні з журналістом УП речниця наполягала на тому, що CNN вказує лише на ймовірність того, що до українських олігархів Сергія Льовочкіна й Ріната Ахметова могли потрапити дані опитувань, передані Полом Манафортом Костянтину Килимнику, а не на те, що вони їх отримали.

Прес-служба Ріната Ахметова також заявила, що він "ніколи не запитував і не отримував ніяких даних опитувань, а також іншої інформації про вибори в США 2016 року від Пола Манафорта чи Костянтина Килимника".

Нагадаємо:

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування