Управління "Межигір'ям" хотіли довірити екс-медику ракетної частини - ЗМІ

Субота, 26 січня 2019, 16:05

Нацагентство з управління і розшуку активів (АРМА) планувало оголосити переможцем конкурсу з управління резиденцією "Межигір'я" маловідому фірму "Атлант Девелоп", записану на мешканця Білої Церкви, який працював фельдшером у місцевій військовій частині. 

Про це йдеться у матеріалі "Радіо Свобода". 

За даними ЗМІ, "Атлант Девелоп" була зареєстрована 1 червня 2016 року, має уставний капітал у розмірі 1000 гривень, її єдиним директором і засновником є Андрій Спину - колишній медик ракетної частини з Білої Церкви. 

У 2012 році Спину був у списку вступників до Білоцерківського медичного коледжу, а у 2016 вже фігурує у переліку посадовців військової частини А2892 як фельдшера першого зенітного ракетного дивізіону.

Відповідно до його декларації, у 2016 р. він заробив близько 87 тисяч гривень, інших доходів, крім зарплатні, не мав. 

Фірма "Атлант Девелоп" зареєстрована за місцем масової реєстрації: відповідно до даних реєстрів юросіб, за цією юридичною адресою в Києві – у старовинному маєтку на вулиці Круглоуніверситетській, 7 – "мешкають" 32 компанії.

Нагадаємо,

  • Пошук управлінця для резиденції Віктора Януковича "Межигір’я" розпочали у листопаді 2018 року.
  • Українські журналісти-розслідувачі з редакцій різних ЗМІ, об’єднаних довкола проекту "ЯнуковичЛікс", висловили занепокоєння непрозорістю відбору нового управлінця для резиденції "Межигір’я". На їхню думку, конкурс був непрозорий і таємний.
  • Директор АРМА Антон Янчук заявив, що до конкурсу на пошук управителя арештованої резиденцією Віктора Януковича "Межигір’я" долучилися лише дві юрособи: ТОВ "Атлант Девелоп"і ГО НПУ "Межигір’я".
  • 25 січня в АРМА оголосили про продовження конкурсу до 28 лютого.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...