Новини дня: побиття "С14" на Подолі, справа вбивства Гандзюк та Ілля Кива

Вівторок, 12 лютого 2019, 20:32

Поліцейського, підозрюваного у побитті представника С14 на Контрактовій площі, взяли під варту, а голові Херсонської облради, підозрюваному в організації вбивства активістки Гандзюк, продовжать обирати запобіжний захід завтра — новини, що були актуальні 12 лютого.

Про побиття "С14" на Подолі

Поліцейського Василя Мельникова, підозрюваного у побитті представника С14 на Контрактовій площі у Києві, взяли під варту на два місяці — слідство каже, що це він бив учасника руху ногами по голові.

"Правоохоронці мають право на застосування сили проти тих, хто не знає міри своєму "активізму", — Ілля Кива заявив, що внесе заставу за поліцейського, підозрюваного у побитті представника "С14".

Про справу вбивства Гандзюк

Голові Херсонської облради Мангеру, підозрюваному в організації вбивства активістки Гандзюк, продовжать обирати запобіжний захід 13 лютого — суд оголосив перерву за запитом адвокатів чиновника.

Про Гнапа і гроші журналістів

Кандидат у президенти Дмитро Гнап повернув "Слідству.Інфо" €9100 премії, яку раніше отримали журналісти, — у 2015 році Гнап обіцяв передати ці кошти на потреби армії.

Про інші важливі новини

Розслідувачі заявили, що на Інституті серця заробляють компанії, пов’язані з найближчим оточенням керівника установи Тодурова. А сам Тодуров мешкає у резиденції на 6 гектарах лісу, а на його рідних одного дня записали колекцію квартир у Києві.

"НАТО продовжуватиме допомагати рухатися шляхом євроатлантичної інтеграції", — генсек альянсу прокоментував законодавче закріплення курсу на НАТО в Конституції України.

Очільника Суспільного телебачення Зураба Аласанію вирішили звільнити з 6 травня — такого рішення дійшла Наглядова рада.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування