Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини дня: перший вирок через булінг та розгляд справи вбивства Гандзюк

Середа, 13 лютого 2019, 20:17

Поліцейський, підозрюваний у побитті члена "С14" на Подолі, вийшов з ізолятора, звинувачений в організації вбивства Гандзюк заявив про провину генерала СБУ, а бориспільську школярку визнали винною у булінгу — новини, що були актуальні 13 лютого.

Про побиття "С14" на Подолі

"У мене не було прямого наміру добити", — поліцейський Мельников, підозрюваний у побитті члена "С14", вийшов із ізолятора і заявив, що не хотів добивати лежачого.

Кандидат у президенти Ілля Кива вніс 115 тис грн застави за поліцейського, якого заарештували за підозрою в побитті представника "С14".

Пізніше "опоблоківець" Вілкул теж заявив, що вніс заставу за поліцейського.

Про розгляд справи вбивства Гандзюк

Підозрюваний в організації вбивства Гандзюк голова Херсонської облради звинуватив генерала СБУ у нападі на активістку — каже, це робилося "з метою дискредитації органів поліції".

Про булінг

В Україні вперше за новим законом про булінг засудили за цькування — у Борисполі школярка виклала у Instagram непристойні фото іншої дівчинки. Батьків дитини зобов’язали сплатити штраф.

Про інші важливі новини

Російське МЗС заявило, що РФ відправить спостерігачів в складі міжнародної місії для моніторингу президентських виборів в Україні в день голосування.

Ми тут нарешті знайшли рейтинг, у якому Порошенко посідає перше місце! Щоправда, цей рейтинг не президентський — він сформований за розміром статків у декларації 2017-го. Згідно з нею президент має близько 839 млн грн грошових активів і доходів. На другому місці "опоблоківець" Вілкул.

Авіакомпанія МАУ відмовляється писати Kyiv замість Kiev — посилаються на офіційну транслітерацію Міжнародної асоціації повітряного транспорту.

А от британське видання The Guardian відтепер писатиме Kyiv, а не Kiev — відповідні зміни внесли у стилістичний довідник ресурсу.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...